Hotel Antunović, Zagreb / 22. 3. 2018 / 9 – 17 sati

Ideje koje nas povezuju

Poslovno-tehnološka konferencija u organizaciji tvrtke KING ICT

Pridružite nam se

Pred nama je novo izdanje poslovno-tehnološke konferencije Dan otvorenih integracija! Koje ideje grade uspješno digitalno društvo? Koje strategije i planovi pridonose realizaciji digitalnog društva?

Koliko su internet i digitalne tehnologije promijenile europsko gospodarstvo i društvo? Odgovore donosi predstavnica DG Connecta Europske komisije Irina Orssich, potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore (HGK) zadužen za industriju, IT, energetiku i zaštitu okoliša, Tomislav Radoš otkriva rezultate istraživanja o digitalizaciji hrvatskih kompanija. Pripremili smo i okrugli stol o digitalnoj transformaciji pod moderatorskom palicom urednika Lidera Miodraga Šajatovića, a sudjeluju predsjednik Uprave Croatia Osiguranja Damir Vanđelić, član Uprave Privredne banke Zagreb Draženko Kopljar, profesor Fakulteta strojarstva i brodogradnje Nedeljko Štefanić te Andrej Šimatić, partner u Horwath HTL Croatia.

U digitalno zrelim školama tehnologija je utkana u rad škole, a tome dosad pridonosi koncept e-Škole. U kojoj smo fazi i što nam budućnost donosi, otkriva Andrijana Prskalo Maček, zamjenica ravnatelja CARNeta i voditeljica projekta e-Škole.

Autor 6 putopisnih knjiga i fotografskog projekta 'National Geographic – Hrvatska iz zraka', Davor Rostuharispričat će detalje o svom posljednjem pothvatu - ekspediciji na Južni pol koja je trajala 47 dana, tijekom kojih je prešao 1163 km sam, bez dostave hrane, vukući svu opremu u saonicama teškim 135 kg.

Pripremili smo 20 inovativnih rješenja u Demo sobi i 8 tehnoloških radionica partnera. Vidimo se!

Vijesti

Održan dosad najveći Dan otvorenih integracija

Održan dosad najveći Dan otvorenih integracija Najveće izdanje Dana otvorenih integracija okupilo je preko 500 stručnjaka iz poslovno-tehnološkog sektora Saznajte više

Prijave su zatvorene

Prijave su zatvorene I ovogodišnje izdanje konferencije izazvalo je popriličan interes! S preko 500 prijavljenih, Dan otvorenih integracija potvrđuje status poslovno-tehnološke konferencije koju ne želite propustiti. Prijave su službeno zatvorene, hvala svima! Saznajte više

KING ICT slavi 20. godinu

KING ICT slavi 20. godinu A kao da je bilo jučer. Ove godine obilježavamo 20 godina KING ICT-a. Već dva desetljeća digitaliziramo naše društvo i s pogledom prema budućnosti hrabro kročimo naprijed. Saznajte više

Kako program e-Škole doprinosi hrvatskom obrazovnom sustavu?

Kako program e-Škole doprinosi hrvatskom obrazovnom sustavu? Opći cilj e-Škole je jačanje kapaciteta osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovnog sustava s ciljem osposobljavanja učenika za tržište rada, daljnje školovanje i cjeloživotno učenje. O svemu govori Andrijana Prskalo Maček, voditeljica projekta e-Škole Saznajte više

Davor Rostuhar otkriva detalje ekspedicije na Južni pol

Davor Rostuhar otkriva detalje ekspedicije na Južni pol Naš ovogodišnji motivacijski predavač je Davor Rostuhar. Iz prve ruke saznajte sve o ekspediciji na Južni pol! Saznajte više

Donosimo što vas očekuje na novom Danu otvorenih integracija

Donosimo što vas očekuje na novom Danu otvorenih integracija Pridružite nam se 22. ožujka u Zagrebu kada razgovaramo o idejama za uspješno digitalno društvo. Saznajte više
8:45
Registracija sudionika
9:30 - 9:50
Otvaranje konferencije

Plamenko Barišić, predsjednik Uprave, KING ICT

9:50 - 10:25
Digital transformation trends - Croatia & Europe

Irina Orssich, Desk Officer for Croatia, DG CONNECT, European Commission 

10:25 - 11:00
Korištenje digitalnih tehnologija u hrvatskim tvrtkama

Tomislav Radoš, potpredsjednik HGK za industriju i IT, energetiku i zaštitu okoliša

pauza 15'
11:15 - 11:50
Prednosti digitalno zrelih škola

Andrijana Prskalo Maček, zamjenica ravnatelja, CARNet

11:50 - 12:35
Okrugli stol - Digitalizacija: strategija stvarnosti

Moderator: Miodrag Šajatović, glavni urednik, Lider

Sudionici:

Damir Vanđelić, predsjednik Uprave, Croatia osiguranje

Draženko Kopljar, član Uprave, PBZ

Nedeljko Štefanić, profesor, Fakultet strojarstva i brodogradnje

Andrej Šimatić, Senior Manager, Horwath HTL

 

12:35 -13:05
Motivacijsko predavanje: Polarni san

Davor Rostuhar, putopisac, fotograf i pustolov

13:05 - 14:30
ručak

14:30 - 14:55

Cisco SD-Access: revolucija u dizajnu lokalnih mreža

Saznajte kako SD Access automatizira dizajn i konfiguriranje mreže

Cisco SD-Access: revolucija u dizajnu lokalnih mreža

Saznajte kako SD Access automatizira dizajn i konfiguriranje mreže

Mrežna okruženja nisu u svojem dizajnu doživjela veće promjene u proteklih 25 godina gdje smo mreže dizajnirali kao L2 i L3 entitete. Cijelo navedeno vrijeme, konfiguriranje se provodilo tradicionalno ručno kroz komandnu liniju bez prevelike automatizacije i provjeravanja kako točno klijenti percipiraju kvalitetu dobivene usluge.

Kroz ovo predavanje naučite kako nova generacija SD-Access rješenja uvodi automatizaciju u dizajnu i konfiguriranju mreža, kako poboljšati sigurnost kroz unifikaciju mrežnih politika, unaprijediti mobilnost korisnika i u konačnici dobiti i opipljive podatke kako korisnici percipiraju mrežnu uslugu

Predavač: Vedran Hafner, Cisco

SAP® Analytics Cloud: Alat u oblaku koji omogućuje analitičke funkcionalnosti svim korisnicima

Omogućite analitičke funkcionalnosti svim korisnicima, putem samo jednog alata u oblaku

SAP® Analytics Cloud: Alat u oblaku koji omogućuje analitičke funkcionalnosti svim korisnicima

Omogućite analitičke funkcionalnosti svim korisnicima, putem samo jednog alata u oblaku

Rješenje SAP® Analytics Cloud platforma je na kojoj se nalaze sve analitičke funkcionalnosti koje su potrebne u današnjem poslovanju – kako na razini upravnog odbora, u uredu, pogonu, ili u izravnom kontaktu s korisnikom. Putem nje, možete prikupljati i analizirati podatke, planirati i predviđati događaje te surađivati s kolegama na projektima. Riječ je o jedinstvenoj, integriranoj platformi, osmišljenoj tako da iskoristi sve prednosti računalstva u oblaku. Pristupite svim potrebnim podacima kroz jedno sučelje, primijenite analitiku izravno u samim poslovnim procesima te na taj način stecite korisne uvide na temelju kojih ćete brže donositi bolje poslovne odluke. Rješenje je ugrađeno u visoko-učinkovitu SAP Cloud Platformu, pa možete biti sigurni da će raditi brzo i pouzdano.

Predavač: Marko Cenčić, SAP 

Bosch Smart City

Saznajte kakvi su tržišni potencijali pametnog grada i kako će naš život s tehnološkoga aspekta u budućnosti izgledati

Bosch Smart City

Saznajte kakvi su tržišni potencijali pametnog grada i kako će naš život s tehnološkoga aspekta u budućnosti izgledati

Broj stanovnika u gradovima raste. Prema podacima Ujedinjenih naroda, približno dvije trećine svjetskog stanovništva do 2050. godine živjet će u konurbacijama.

U 2014. ta je brojka iznosila samo jednu polovinu. Urbanizacija se širi, a s njom i izazovi koje gradovi moraju svladati, stoga već danas postoji velika potreba za pametnim rješenjima i tehnologijama koje gradove čine ugodnijima za život.

Bosch radi na opremanju gradova i četvrti budućnosti, nudeći veću sigurnost, pametnu mobilnost, bolju kvalitetu zraka, više praktičnosti i mnogo novih usluga.

Saznajte kakvi su tržišni potencijali pametnog grada i kako će naš život s tehnološkog aspekta u budućnosti izgledati. Posjetite Boschevo predavanje o pametnim gradovima i saznajte zašto je odjel Bosch Security Systems postao Bosch Building. Predavač je Dino Juriša iz Boschevog odjela za Pametna rješenja.

Predavač: Dino Juriša, Odjel za pametna rješenja, Bosch

Lenovo: ThinKING about connecting?

Budućnost digitalnog radnog mjesta uz korištenje Think tehnologije i inovativnosti koju ona donosi

Lenovo: ThinKING about connecting?

Budućnost digitalnog radnog mjesta uz korištenje Think tehnologije i inovativnosti koju ona donosi

Predstavljamo Vam novi Lenovo produktni portfolio koji uključuje ThinkPad prijenosna računala i 2 u 1 premium uređaje kao i Thinkcentre stolna računala svih formata.

Kao posebnu zanimljivost izvojili bismo ThinkSmart Hub 500,  all in one rješenje za moderno radno mjesto manjih i srednjih ureda koji korisniku donosi poseban doživljaj te novu dimenziju sobe za sastanak sa poboljšanim performansama uz najviši nivo sigurnosti i  privatnosti.

Više detalja, konkretne scenarije kao i ciljane korisnike za ovaj proizvod saznat ćete na našoj radionici.

Predavač: Sabine Loeb, REL Technologist SEE

15:00 - 15:25

Fujitsu ETERNUS: Pretvorite pohranjivanje podataka u poslovnu prednost

Fujitsu ETERNUS: Pretvorite pohranjivanje podataka u poslovnu prednost

Fujitsu ETERNUS je poslovno orijentirani sustav za pohranu podataka s ciljem jednostavnijeg i bržeg poslovanja. Želite visoku razinu dostupnosti, skalabilnosti i bržu obnovu podataka? Omogućite svom poslovanju još brži rast korištenjem sustava koji je krojen prema vašim potrebama bez dodatnih troškova, ma koje god veličine vaše poslovanje bilo.

Predavač: Mirko Grujičić Data Center Category Manager za EERA 

Korištenje Fortinet Security Fabric tehnologije u borbi sa zero-day prijetnjama

Radionica koja će vas upoznati s Fortinet sigurnosnim rješenjima

Korištenje Fortinet Security Fabric tehnologije u borbi sa zero-day prijetnjama

Radionica koja će vas upoznati s Fortinet sigurnosnim rješenjima

Fortinet Advanced Threat Protection korisnicima omogućuje uspostavu sigurnosnog sustava diljem svoje organizacije i svih napadačkih vektora - za borbu protiv naprednih prijetnji (APT) i izbjegavanje curenje podataka. Specifično, FortiGuard Labs globalna sigurnosna inteligencija i FortiSandbox lokalna inteligencija brzo se dijele među Fortinet i neFortinet sigurnosnih komponenti kako bi brzo i učinkovito spriječile, otkrile i odgovorile na poznate i nepoznate napade.

Predavač: Ivan Scavnicar, SE Adriatics, Fortinet

Oracle Autonomous Database Cloud – prva autonomna baza podataka

Predstavljanje autonomnih Cloud servisa kompanije Oracle. Saznajte koje su prednosti Oracle Cloud platforme

Oracle Autonomous Database Cloud – prva autonomna baza podataka

Predstavljanje autonomnih Cloud servisa kompanije Oracle. Saznajte koje su prednosti Oracle Cloud platforme

Pridružite nam se na radionici na kojoj ćemo predstaviti prvi u nizu autonomnih Cloud servisa: Oracle Autonomous Data Warehouse Cloud servis, specijaliziran za skladišta podataka i analitiku, prvi od nekoliko specijaliziranih Oracle Oracle Autonomous Database Cloud servisa.


Saznajte sve o servisima Oracle Cloud platforme, kao što su servisi za razvoj aplikacija, integracije, analitiku, mobile, bots i druge samoupravljivima (self-driving), sigurnima (self-securing) ili samopopravljivima  (self-repairing). Primjenom umjetne inteligencije i strojnog učenja u cijeloj novoj generaciji Cloud Platform servisa, Oracle postavlja nove standarde u industriji i pomaže korisnicima smanjiti rizik i troškove te ubrzati inovacijske procese. Oracle Cloud servisi automatizirat će operativne zadatke kao što su provizioniranje servisa, monitoriranje i podešavanje performansi, skaliranje resursa, kriptiranje podataka, primjena popravaka, izrada sigurnosnih kopija te migracija na nove verzije uz maksimizaciju performansi, raspoloživosti i sigurnosti.

Predavač: Morana Butković, Oracle Cloud Platform Sales Consultant, Oracle Hrvatska

 

CA: GDPR i zaštita podataka u heterogenom okruženju

GDPR je stupio na snagu. Saznajte kako riješiti izazove koje donosi nova regulativa

CA: GDPR i zaštita podataka u heterogenom okruženju

GDPR je stupio na snagu. Saznajte kako riješiti izazove koje donosi nova regulativa

GDPR je stupio na snaguza sve tvrtke, male srednje i velike. Prezentirat ćemo vam CA rješenja koja će vam pomoći u ispunjavanju GDPR kriterija u kontekstu zaštite osobnih podataka i vaše poslovanje učiniti sigurnim za vas i vaše korisnike. 

Predavač: David Mateju, Senior Security Consultant, CA CEE

Demo soba

Fortinet Security Fabric

Fortinet Security Fabric

Fortinet Security Fabric pruža novi, inteligentni tehnološki pristup sigurnosti koji po prvi put, omogućuje tvrtkama da sva svoja sigurnosna rješenja zajedno povežu u integriranu cjelinu. Ovaj pristup temeljen na Fabric tehnologiji, izgrađen je na temelju sljedeća tri ključna atributa: raspon snaga i automatiziranost.

eCommerce poslovanje na SAP Hybris platformi

eCommerce poslovanje na SAP Hybris platformi

Iskoristite priliku i na primjeru eKupi prvi pogledajte mogućnosti koje nudi SAP Hybris eCommerce platforma namijenjena velikim web trgovinama:

  • SmartEdit funkcionalnost za brzo i učinkovito upravljanje sadržajem web stranice,
  • Kreiranje promotivnih kampanja i personaliziranih sadržaja koji povećavaju platnu konverziju,
  • Korisnička podrška u digitalnom svijetu kao osnova odnosa prema kupcima s potpuno novim navikama i očekivanjima,
  • Dizajn i održavanje jedinstvenog kataloga proizvoda za web trgovine u jednoj ili više zemalja,
  • Fleksibilno, pouzdano, višejezično korisničko sučelje za uređivanje proizvoda,
  • Integracija s ERP sustavima, pogotovo sa SAP S/4 HANA, za koheziju i brži izlazak na tržište,
  • Napredna Internet Payment Gateway usluga kao bitan element uspješnosti web shopa.

Napredni alat za procjenu učinka i upravljanje karijerom zaposlenika

Napredni alat za procjenu učinka i upravljanje karijerom zaposlenika

HRplus aplikacija, KING ICT rješenje za Human resource management, ove je godine dobila nadogradnju modula za Upravljanje učinkovitošću zaposlenika.

Sustav je moguće implementirati u sklopu HRplus modula ili samostalno ('stand alone'), te ga je moguće integrirati s bilo kojim HR sustavom ili ERP-om…

Osnovne funkcionalnosti su procjenjivanje kompetencija i poslovnih ciljeva (uključujući 180 i 360 procjenjivanje) koji su povezani nagrađivanje zaposlenika te upravljanjem karijerom i kompetencijama.

 

Također, predstavit ćemo i aplikaciju KING Process Management koja digitalizira interne poslovne procese i na jednostavan način predefiniranim grupama korisnika unutar kompanije, generira liste zadataka. Zahvaljujući svojoj modularnosti, aplikacija se može integrirati s vanjskim sustavima. 

Posjetite nas i saznajte kako grupirati zadatke unutar procesa, definirati predloške, grupirati korisnike i administrirati prava korisnika i najvažnije od svega, saznajte kako pojednostaviti unutarnje procese koji se odnose na vaše zaposlenike.

Moderna učionica po mjeri učenika i profesora

Moderna učionica po mjeri učenika i profesora

Predstavljamo koncept moderne učionice koja profesorima omogućuje veću posvećenost učenicima s naglaskom na individualni pristup. Povezanost uređaja između profesora i učenika skraćuje vrijeme pri izvođenju zadataka poput ispita, javljanja, grupnih aktivnosti, blitz testova, daje im veću kontrolu nad aktivnostima učenika i više im ostavlja prostora pri pripremi gradiva i predavanja.

Posjetitelji će imati priliku vidjeti i naučiti kako nastava uz pomoć modernih rješenja i tehnologija može biti jednostavnija i ugodnija za profesore i učenike. Ovaj Sustav za upravljanje nastavom profesorima omogućuje praćenje učenika i njihove razine razumijevanja gradiva, dok učenicima pruža novi, zanimljiviji i interaktivniji  način učenja i priprema ih za nove tehnologije koje su sastavi dio zanimanja budućnosti. Sustav je integriran i s aplikacijom e-Dnevnik koja bilježi ocjene, bilješke nastavnika, izostanke ili raspored zadaća.

Cisco Solutions Show Room

Cisco Solutions Show Room

Upoznajte najnovija Cisco rješenja koja će vaše poslovanje pojednostaviti i učiniti efikasnijim. Kroz SD-Access saznajte kako izgleda budućnost lokalnih mreža, doživite kako izgleda podatkovni centar u malom kroz HyperFlex i kako funkcioniraju skalabilne okosnice modernih podatkovnih centara kroz ACI. Konačno otkrijte kako Cisco redefinira kolaboracijske procese uz pomoć SPARK-a.

IBM Security rješenja za GDPR usklađenost

IBM Security rješenja za GDPR usklađenost

Korisnici će moći vidjeti Live Demo instalacije IBM Security proizvoda (QRadar, Guardium, Identity Management, Consent Management, Data Risk Management).

Prikazat će se i integracija između pojedinih proizvoda i njihova orkestracija. Navedeni proizvodi čine okosnicu IBM Security ponude za postizanje GDPR usklađenosti.

SAP: Process Mining by Celonis

SAP: Process Mining by Celonis

Sentinel2 as a service

Sentinel2 as a service

KING GEO DATA MANAGEMENT proširen je novim modulom – Sentinel 2 servisnom platformom koju čine WEB GIS preglednik satelitskih snimki Europske svemirske agencije (ESA) te OGC servisi za korištenje Sentinel2 satelitskih snimki u različitim GIS sustavima.

Zahvaljujući Europskoj svemirskoj agenciji, ove 10-metarske satelitske snimke sada su dostupne svakih 5 dana, a servisna platforma KING GEO DATA MANAGEMENT rješenja omogućava efikasno i jednostavno korištenje snimki u obliku standardiziranih prostornih servisa.

VMware Agenda for Digital Transformation

VMware Agenda for Digital Transformation

Workspace ONE je platforma digitalnog radnog prostora koja sigurno i jednostavno omogućuje upravljanje aplikacijama na željenim uređajima integrirajući kontroliranje pristupa, upravljanje aplikacijama i krajnje multiplatformsko upravljanje. Workspace ONE pojednostavljuje pristup aplikacijama kao i njihovo upravljanje, modernizira upravljanje Windows 10 operativnim sustavom te upravljanje virtualnim platformama i aplikacijama čini jeftinijim i financijski isplativijim. 

Live Demo - Check Point Security Management

Live Demo - Check Point Security Management

Check Point Security Management je Gold standard za upravljanje sigurnošću, vidljivosti i forenzikom. Check Point Infinity arhitektura konsolidira upravljanje na višestrukim sigurnosnim slojevima, pružajući superiornu učinkovitost upravljanja politikama te omogućava upravljanje sigurnošću kroz jedinstveno sučelje. Single Management centralno korelira sve vrste malicioznih događaja u svim mrežnim okruženjima, cloud uslugama i mobilnim infrastrukturama.

 

Getting connected with SAP Industry Solutions for Utilities!

Getting connected with SAP Industry Solutions for Utilities!

Digitalna transformacija, regulatorne promjene i očekivanja kupaca dovode do sve bržih promjena u energetici i komunalnim poduzećima.

Saznajte kako SAP for Utilities, integrirani dio SAP Business Suite-a, može pomoći vašoj kompaniji da odgovori na nove izazove. Uz SAP Utilities održavanje poslovnih procesa je jednostavno i učinkovito, a omogućenim pristupom podacima u bilo kojem trenutku pridonosi se kvaliteti informacija potrebnih za donošenje ispravnih odluka.

Fujitsu Replikacija podataka između različitih Fujitsu diskovnih sustava

Fujitsu Replikacija podataka između različitih Fujitsu diskovnih sustava

Nadzor i upravljanje performansama aplikacija

Nadzor i upravljanje performansama aplikacija

Današnje aplikacije kao proizvod su ogledalo tvrtke koja se mjeri kroz digitaliziranu interakciju korisnika aplikacije. Održivost proizvoda u velikoj mjeri počiva na kvaliteti aplikacije koja se reflektira kroz korisničko iskustvo. CA Application Performance je sustav praćenja perfromansi web aplikacija koji brzo detektira probleme i sprječava potencijalna usporenja ili zastoje aplikacija čime se postiže izuzetno korisničko iskustvo.

KING ICT Napredna analitička rješenja sustava video nadzora i perimetarski nadzor

KING ICT Napredna analitička rješenja sustava video nadzora i perimetarski nadzor

Korištenje kamera visoke rezolucije s video analitičkom funkcionalnošću, omogućuje kvalitetan proaktivan nadzor štićenog prostora te kvalitetnu i brzu rekonstrukciju incidentnog događaja. Pored sigurnosnog nadzora, analitička tehnologija sve  veću primjenu pronalazi u segmentu procesiranja strukture i navika potrošača u prodajnom (Retail) sektoru. Ove godine će poseban naglasak biti na prikazu naprednih analitičkih tehnologija prepoznavanja lica, koje omogućuju prepoznavanje osobe u realnom vremenu, kao i analitičkim tehnologijama za prodajni sektor, koje omogućavaju procjenu godina i spola posjetitelja.

U dijelu rješenja perimetarskog nadzora prikazat ćemo najnovija tehnološka rješenja kroz korištenje kamera s okretnom zoom funkcionalnošću, koje posjeduju napredne video analitičke funkcije, s izrazito kvalitetnim slikovnim senzorima, koji osiguravaju visoku kvalitetu slike u vrlo lošim svjetlosnim uvjetima rada. Isto tako će biti predstavljena senzorska tehnologija, koja omogućuje točkasto praćenje objekata u području nadzora te sustavi glasovnoga uzbunjivanja kod detekcije osobe u zoni zabranjenog kretanja.

BOSCH Napredna video analitička rješenja za dojavu požara

BOSCH Napredna video analitička rješenja za dojavu požara

Bosch Security Systems predstavlja jedinstvenu kameru na svijetu-AVIOTEC, koja omogućuje ranu i pouzdanu detekciju požara, korištenjem video analitičke tehnologije. Video analitika je temeljena na dokazanom Bosch Intelligent Video Analysis (IVA) algoritmu, koji se izvodi u samoj kameri. Certifikacijska ustanova VdS u Kölnu u Njemačkoj uspješno je testirala kameru AVIOTEC IP starlight 8000, čime je ta kamera postala prvi certificirani uređaj za vatrodojavnu detekciju baziranu na videu. Integrirana analitička tehnologija omogućuje detekciju požara (dima i plamena) u vrlo ranoj fazi te je stoga vrlo pogodna za objekte s kompleksnim prostorom, gdje su klasični sustavi video nadzora izrazito skupi ili nepraktični za primjenu. Zbog mogućnosti detekcije požara na samom izvoru, takav oblik detekcije ima mogućnost detekcije unutar par sekundi dok klasičnim točkastim detektorima treba do nekoliko minuta. AVIOTEC kamera je temeljena na inteligentnim algoritmima, koji razlikuju stvarni požar od vanjskih smetnji, kao što su refleksije, kretanja u kadru, pozadinsko svjetlo.

Sustav za elektronsko vođenje sjednice i integracija s Bosch audio konferencijskim sustavom

Sustav za elektronsko vođenje sjednice i integracija s Bosch audio konferencijskim sustavom

KING je u BiH je implementirao vrlo kompleksno, visoko integrirano rješenje, koje omogućuje elektronsko vođenje sjednica Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, koji ćemo prezentirati u punoj funkcionalnosti. Sustav omogućuje pregled svih informacija na jednom mjestu, sa svim materijalima s održanih sjednica i rezultatima glasovanja. U svakom trenutku moguće je pregledati sjednice iz ranijih saziva od vremena uvođenja ovog sustava. Aplikativno rješenje se sastoji od modula za administraciju korisnika, modula za pripremu sjednica i modula za vođenje sjednica. Vrlo važna značajka sustava je potpuna integracija s najnovijom generacijom audio konferencijskog sustava tvrtke Bosch.

 

KING ICT Sustav za procesuiranje otisaka prstiju

KING ICT Sustav za procesuiranje otisaka prstiju

Predstavljamo tehnološko rješenje za izuzimanje i procesiranje otisaka prstiju, kao dio globalnog sigurnosnog koncepta, koji je integriran s različitim sigurnosnim bazama i standardima.  Razvijeno programsko rješenje od strane stručnjaka KING-a, integrira najnovije hardverske elemente za skeniranje otisaka prsta s servisima za razmjenu i procesiranje izuzetih otisaka, stvarajući na taj način zaokruženu sigurnosnu cjelinu s visokom razinom interoperabilnosti (Eurodac, Interpol..). S ciljem stvaranja bolje evidencije, Europska unija implementirala je EURODAC - središnju biometrijsku bazu podataka za otiske prstiju podnositelja zahtjeva za azilom ili ilegalno zatečenih državljana trećih zemalja na teritoriju EU, u svrhu usporedbe između članica zemalja EU. U skladu s europskim direktivama, sustavu je pristupila i Republika Hrvatska.

 

LG Business Solutions

LG Business Solutions

Sponzori

Premium

Medijski pokrovitelji